Find vej: Forside » Artikler » Colour Edition - Toiletsæde-design gør opmærksom på sig selv

Colour Edition - Toiletsæde-design gør opmærksom på sig selv

Lagt på boligven.dk den 17-04-2013 af webmaster

Lækre designikoner, sjove accessories, bevidste valg af farver og former: Vi dekorerer boligen med personlige udtryk, som fortæller, hvem vi er. Nu bliver dit toiletsæde også en fortælling Pressalit er klar med tre nye trendfarver.

Der ligger stilbevidste overvejelser bag dit valg af håndklæder, badeforhæng, toiletspand og -børste. Farver, mønstre og kvaliteter udtrykker nemlig smag og personlighed. Nu er turen kommet til toiletsædet.

Vi oplever i stigende grad en tendens til, at toiletsædet bliver et indretningsobjekt på lige fod med andre boligaccessories. Badeværelset er også blevet et rum, hvor man med lækre kvalitetsvalg sætter sin egen personlige stil, fortæller Marketing Manager hos toiletsædevirksomheden Pressalit, Lene Lindstrøm Olsen.

Design er mere end form og funktion
Hos Pressalit har man i flere generationer designet toiletsæder til den stilbevidste forbruger. Stilen er ren og skandinavisk, materialerne smukke og stærke, og funktionerne er både innovative og intuitive. Modet til at lade forbrugeren eksperimentere med farver er også en væsentlig del af virksomhedens designforståelse.

Lyt til dine sanser og skab det badeværelse, der giver netop dig ren velvære. Det er den frihed, vi giver forbrugerne, når vi tilbyder vores populære model Scandinavia PLUS i hele 21 spændende farver, lyder det fra Lene Lindstrøm Olsen. Ud over de mange farvevalg, udmærker Scandinavia PLUS sig også ved indbygget soft close, der får låg og sæde til at dale elegant på plads. Let og lige til bliver rengøringen også, fordi toiletsædet hurtigt kan løftes af takket være lift-off-funktionen.

Vild leg med varme farver
De tre netop lancerede trendfarver er: Amazonas Green, Mellow Lime og Exotic Orange. Lækre nuancer, som klæder det smukke design, og som giver dig mulighed for at pifte stilen op med farver fra en tillokkende verden.

Billedtekster:

Foto 10: Overrask, imponér og sæt stilen på badeværelset med den nye trendfarve Mellow Lime fra Pressalit.
Foto 11: Sprængfyldt af levende energi er trendfarven Amazonas Green som skabt til Scandinavia PLUS.
Foto 12: Trendfarven Mellow Lime giver dig mulighed for at skabe en intensiv atmosfære.
Foto 13: Med den nye farvetone Exotic Orange tænder du op for intens energi på dit badeværelse.