Find vej: Forside » Artikler » Endnu uanvendte eventyr med Aars C

Endnu uanvendte eventyr med Aars C

Lagt på boligven.dk den 24-06-2016 af webmaster


Aars Boligforening står bag det nybyggede Aars C, der med topmoderne faciliteter byder på spændende muligheder - for både private og erhverv. Endnu står flere lejemål tomme, og det synes boligforeningen er ærgerligt. Aars C byder nemlig på noget ganske særligt …Til private drømmere byder komplekset på noget ganske særligt. Jens Damgaard fra Aars Boligforening beskriver lejlighederne nærmere:

“Vi har med denne flotte bygning mulighed for at tilfredsstille en drøm om at bo centralt i byen med en fantastisk udsigt, parkering i kælderen og elevator direkte til boligen”

Fordi den smukke bygning byder på denne stærke kombination vil boligforeningen gerne fortælle folk om Aars C. De ærgrer sig nemlig lidt over at lækre lejligheder stadig står tomme i dag. Der er endda også stadig uudnyttede, spændende erhvervslokaler. Jens Damgaaard, direktør i Aars Boligforening, omtaler dem således:

“Vi har en velbeliggende butik ud mod Himmerlandsgade, der kan erhverves eller lejes på favorable vilkår. Derudover er der også mulighed for at indrette en café eller restaurant lige ud til torvet.”

Aars C ligger på Himmerlandsgade, og derfor er beliggenheden helt i top, for både private og erhverv. Bygningen er arkitekttegnet, og står strømlinet og moderne midt i skønne Aars. Lejlighederne er moderne og byder på spændende faciliteter, såsom en lækker fælles tagterrasse med udekøkken. Erhvervslokalerne byder ligeså på spændende muligheder. Til det ene kan der følge parkeringspladser til kunderne med, og det andet kan de nye ejere selv være med til at indrette lige efter deres ønsker.

Alt dette (og meget mere) byder Aars C på, og derfor undrer det Jens Damgaard at der endnu er ledige lejemål. Flere af boligerne er dog allerede udlejet og der sker noget hver dag, siger han. Selv håber han at give folk mulighed for at opleve Aars C - gerne indefra:

“Vi er stolte af ejendommen, og appellerer til at endnu flere får øjnene op for husets kvaliteter”

Er du blevet nysgerrig, og måske endda interesseret, finder du kontaktoplysningerne på Aars Boligforening nedenfor.