Find vej: Forside » Artikler » Forbrugergaranti skal sikre, boliger får rigtige ruder til vinteren

Forbrugergaranti skal sikre, boliger får rigtige ruder til vinteren

Lagt på boligven.dk den 29-09-2016 af webmaster


Undersøgelser viser at 3 ud af 4 foretrækker håndværkere med garantiordning. Med forbrugergarantien ’Glas med Garanti’ får forbrugeren tryghed for valget af den helt rigtige glasløsning.Glarmesterlaugets garanti dækker alt glarmesterarbejde op til 100.000 kr., og ordningen er helt gratis at bruge for kunden, hvis man finder en fejl eller på anden måde er utilfreds med glarmesterens arbejde.

Der er ingen klagegebyrer, og Glarmesterlauget sender eksperter ud for at vurdere de enkelte sager. Det giver forbrugeren sikkerhed for, at den lokale glarmester leverer et godt håndværk, der holder.

”Det er af afgørende betydning for boligejernes tryghed, at vi som glarmestre arbejder under markedets bedste garantiordning”, siger Torben Snoer fra Glarmestre Snoer og Sønner i Københavns Nordvestkvarter.

”Med de mange glasprodukter, der er på markedet i dag, kan den enkelte forbruger ikke gennemskue hvilken glasløsning, der er den helt rigtige. Men det kan vi i kraft af vores faglighed”, siger Torben Snoer og tilføjer:

”Med kvalitetsmærket ’Glas med Garanti’ mener jeg, at Glarmesterlauget har givet danske glarmestre mulighed for at skabe en vigtig tryghed hos den private forbruger.”

Også i Glarmesterlauget er det vigtigt, at forbrugeren får både faglig rådgivning og den garanti, der giver maksimal tryghed. Der findes mange håndværkere, som kan levere nye vinduer til boligen, men det er fagligheden hos glarmesteren, der skal sikre det rette glasvalg.

Glas til boligens vinduer fås nemlig i dag i mange kvaliteter og udformninger, som opfylder vidt forskellige behov: Moderne energiruder, der lukker solens stråler ind og holder på varmen; solafvisende energiruder med specielle belægninger, der regulerer, hvor meget varme vi vil have ind; lydglas, der dæmper generende trafikstøj; eller forstærket glas, der sikrer mod indbrud, fordi det er særlig svært at trænge igennem. Det store udbud af glasløsninger gør derfor glarmesterens faglighed og Glarmesterlaugets garantiordning ’Glas med Garanti’ mere nødvendig end nogensinde før.

Vil man som forbruger være sikker på at få den helt rigtige glasløsning, skal man kigge efter kvalitetsmærket ’Glas med Garanti’ hos en af de 220 selvstændige glarmestre, der er en del af Glarmesterlauget i Danmark.