Find vej: Forside » Artikler » Gratis magasin giver god vejledning til gør-det-selv folket

Gratis magasin giver god vejledning til gør-det-selv folket

Lagt på boligven.dk den 23-03-2013 af webmaster

Man behøver ikke bruge en formue på dyre abonnementer for at få nyttige råd og trin-for-trin vejledning til projekter i hus og have. XL-BYG stiller gratis et stort elektronisk magasin til rådighed for alle, der gør det selv.

XL-BYG rådgiver ikke kun kunderne ude i kædens mange forretninger landet over. I det gratis magasin Gør-det-selv Guiden, der ligger på kædens webside og som man kan få tilsendt pr. e-mail, kan interesserede gør-det-selv folk døgnet rundt finde relevant vejledning og masser af gode råd og tips, som kan hjælpe dem i gang eller videre med deres projekter i hus og have.
Trin-for-trin vejledning gør det nemt at løse opgaven

- I den nyeste udgave af vores elektroniske magasin tager vi hul på foråret, og det byder derfor bl.a. på vejledning i korrekt montage af nye vinduer, rådgivning i brugen af træbeskyttelsesmidler samt gode råd i forbindelse med forårsklargøring af træterrassen, oplyser marketingchef Alice Monberg. Vejledningen i magasinet foregår ikke kun i form af tegninger og billeder, men også i form af små filmsekvenser, hvor processen gennemgås trin for trin, hvilket gør det lettere for gør-det-selv håndværkeren at gennemføre projektet.
Ifølge marketingchefen kan læserne endvidere denne gang hente grundig vejledning i anvendelsen af forskellige former for isoleringsmateriale.

- I XL-BYG har vi generelt stort fokus på energirenovering af boliger, da der kan være mange penge at spare både for den enkelte forbruger, men også for samfundet generelt, fortæller Alice Monberg. - Derfor kan læserne denne gang lære mere om forskellige isoleringstypers egenskaber. Ifølge marketingchefen er det ikke ligegyldigt hvilken form for isolering, der anvendes. Nogle steder kan det være vigtigt, at isoleringen ikke bare isolerer mod kulde, men også virker brandhæmmende eller lydisolerende. Produktoversigten i Gør-det-selv Guiden kan derfor være til stor hjælp, når forbrugeren står ude i tømmerhandlen og skal vælge mellem de mange former for isolering, der ligger på hylderne.

Husk det hele med materialeoversigter
Udover de mange trin-for-trin beskrivelser indeholder XL-BYG Gør-det-selv Guiden også flere steder udførlige lister over de materialer og det værktøj, der skal bruges til det pågældende projekt. Viden om, hvordan en opgave skal løses, kombineret med det rigtige værktøj kan nemlig i mange tilfælde være afgørende for, om gør-selv-projektet lykkes.

Læs og abonnér på XL-BYG Gør-det-selv Guiden på www.xl-byg.dk. Bladet udkommer fem gange årligt, tilsendes på mail og er helt gratis! Du får samtidig adgang til biblioteket over alle tidligere udgaver af Gør-det-selv Guiden.

For yderligere information kontakt marketingchef Alice Monberg på tlf. 20830013.

Billedtekst
Få gratis råd, tips og vejledning til dine projekter i hus og have i XL-BYG kædens store elektroniske guide. Opret gratis abonnement på www.xl-byg.dk.