Find vej: Forside » Artikler » Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Trekantsområdet

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Trekantsområdet

Lagt på boligven.dk den 09-08-2016 af webmaster


Trekantsområdet oplever i disse år en markant stigning i nye spændende bygge- og renoveringsopgaver. Building Network inviterer derfor til et eksklusivt arrangement onsdag d. 24. august, hvor du kan høre mere om nogle af Trekantområdets bygge- og renoveringsopgaver og samtidig møde og tale med bygherrer, rådgivere og entreprenører fra blandt andre Fredericia C, Kolding kommune og Tre-For.Arrangementet finder sted centralt i Trekantsområdet på det nyrenoverede 4-stjernede Best Western Hotel Fredericia, som i 2016 har modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat for fremragende service og fået masser af ros og flotte tilbagemeldinger fra hotellets gæster og besøgende.

Dagens program
Direktør i Building Network, Mickey Lund, byder velkommen og giver en status på netværkets eksplosive udvikling og 2016-planerne om udvidelse af netværkets aktiviteter og service til i fremtiden at omfatte hele Danmark. Mickey Lund vil samtidig annoncere et nyt spændende internationalt samarbejde, som Building Network har fået med flere udenlandske ambassader og handelskamre i Danmark, der i fremtiden skal gøre det nemmere for bygge-, anlægs- og servicevirksomheder at komme i dialog med udenlandske virksomheder og konsortier.

Efter en kort velkomst giver Mickey Lund mikrofonen videre til dagens første oplægsholder, projektdirektør Tim Nielsen fra Fredericia C, som giver en kort status over nuværende og kommende byggeprojekter. Et af projekterne er en 3 ha stor grund i Sønder Voldgade kvarteret i Kanalbyen, hvor A. Enggaard A/S i de kommende år skal stå for den sidste del af byggemodningen af kvarteret samt opførelsen af mere end 36.000 m2 bygninger.

Charles Nielsen direktør for El, Vand og Varme fra Tre-Fo fortsætter dagens arrangement med at give et indblik i Tre-For´s investeringsplaner i infrastruktur indenfor el, vand og varme de kommende år.

Herefter vil By- og udviklingsdirektør Thomas Boe fra Kolding kommune komme på podiet og informere om nuværende og kommende projekter i Kolding kommune, herunder udviklingen af Campusområdet og Marina City. Koldings to marinaer skal efter planen samles syd for fjorden med en skovby, en promenade og en fjordby med attraktive boliger med udsigt ud over vandet og 1.000 bådpladser, således at det bliver en af Danmarks største havne.

Arrangementet rundes af med et indlæg fra en rådgiver eller entreprenør, som vil præsentere et eller flere spændende bygge- eller renoveringsprojekter i Trekantsområdet.

Dialog og netværk
Mellem de oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Netværksbussen
Vi gentager succesen med at tilbyde at transportere deltagere ud og hjem fra en række centrale steder på Sjælland. Denne gang samler vi op og sætter af ved en afkørsel i nærheden af Køge og Slagelse.

Vi har gode erfaringer med, at busturen frem og tilbage skaber masser af muligheder for a tale med nye potentielle samarbejdspartnere, i det vi sørger for at koordinere, at deltagerne kommer til at sidde ved siden af hinanden på skift under turen frem og tilbage.