Find vej: Forside » Artikler » Kvindelig leder med hang til knallerter, amerikanerbiler - og bygningsteknik

Kvindelig leder med hang til knallerter, amerikanerbiler - og bygningsteknik

Lagt på boligven.dk den 23-08-2017 af webmaster


Susanne Krarup Andersen er 1. maj 2017 ansat som distriktschef for Caverion i Jylland Syd. Senest kommer hun fra en stilling som Vice President hos TDC Operation, hvor hun blandt andet også har været salgsdirektørSusanne Krarup Andersen, 50 år, er netop tiltrådt som distriktschef med ansvar for Jylland Syd hos teknikentreprenøren Caverion. Her overtager hun overtager en serviceforretning med eksisterende, længerevarende kunder, som hun ønsker at udvikle yderligere.
- Jeg vil gerne have et tættere forhold til og udvikle vores kunder endnu mere. Caverions strategi handler om, at vi tager livscyklusansvar for vores kunders bygninger. Målet er at udvide hele serviceforretningen og få flere kunder på servicekontrakter, hvor kunderne netop overlader ansvaret for bygningsdriften til os, så de kan koncentrere sig om deres egen kerneforretning, siger Susanne Krarup Andersen.

På nær fire år hos Telia som Vice President har Susanne Krarup Andersen de sidste 30 år haft forskellige ledende stillinger i TDC. Fælles for dem alle er direkte kundekontakt, ikke mindst i den periode, hvor hun var salgsdirektør i TDC.

Ledelseskompetence frem for brancheerfaring
Nu er fokus på ledelse inden for teknik. Energioptimering af bygninger og industri med korte tilbagebetalingstider er blandt de opgaver, som Caverion løser over hele landet. Udover at vækste inden for servicekunder er fokus i Susanne Krarup Andersens nye ansvarsområde hos Caverion Jylland Syd også på projekter.
- Jeg kender ikke meget til branchen endnu, men jeg skal lede en flok dygtige medarbejdere, som kan hjælpe mig på det område. Som leder er det vigtigt for mig, at vi har forskellige kompetencer, og at vi hver især gør det, vi er gode til. Mit fokus har altid været at skabe meget høj medarbejdertilfredshed, det tiltrækker dygtige medarbejdere og skaber glade kunder. Og dén kombination giver en sund virksomhed, som er dejlig at være i, understreger hun.

Vild med biler
Susanne Krarup Andersen har ikke kun lederskab i blodet, men også benzin. Sammen med sin mand har hun gennem årene ejet flere biler importeret fra USA. Men også en italiener har sneget sig om, for både Cadillac og Ferrari har holdt foran den gård ved Kolding, hvor hun har boet med mand og to nu voksne børn. Gården er nu skiftet ud med en bolig ved Kolding Fjord.
- Jeg er altid i ydergrænsen, og jeg gør aldrig noget midt i. Der er meget struktur i mig, men for at få balance er jeg så meget spontan på andre områder. Manden og jeg søger altid efter nye eventyr, så lige nu er bilerne solgt, og vi har i stedet for en Puck Maxi klub, hvor vi kører sammen i en flok – med mælkekasser bagpå, smiler hun.