Find vej: Forside » Artikler » Ny bydel på vej: Åbent Hus på det gamle Grønttorv i Valby

Ny bydel på vej: Åbent Hus på det gamle Grønttorv i Valby

Lagt på boligven.dk den 24-06-2016 af webmaster


Over de næste 4-5 år vil Det Gamle Grønttorv forvandles til en helt ny bydel, når FB Gruppen i samarbejde med PKA opfører over 2.000 forskellige slags boliger på området. Fredag den 24. juni mellem kl. 13.00-19.00 er der mulighed for at høre nærmere om visioner og planer for området, når alle inviteres til "åbent torv" med guidede ture, læskedrikke og musikOver de næste 4-5 år vil Det Gamle Grønttorv forvandles til en helt ny bydel, når FB Gruppen i samarbejde med PKA opfører over 2.000 forskellige slags boliger på området.

Mens byggeriet står på, vil en del af arealet være dedikeret til midlertidige kreative projekter af enhver art – herunder pop-up butikker, to indendørs beachvolley-baner, et stort hyggeligt grønt område med græs og mobile træer samt containermarkedspladsen BOXLAND.

Sammen med beboere, naboer og genboer er alle nysgerrige borgere velkomne forbi til ”Åbent Torv” på Retortvej i Valby fredag den 24. juni 2016 fra kl. 13:00-19:00.

Her er der mulighed for at komme rundt på området og høre nærmere om tankerne og visionerne for projektet. Der er gratis øl