Find vej: Forside » Artikler » Bygningslaboratorie lancerer nu unik ekspresservice

Bygningslaboratorie lancerer nu unik ekspresservice

Lagt på boligven.dk den 23-06-2016 af webmaster


Har man mistanke om asbest, skimmelsvamp, trænedbrydende svampe eller materialetest af bygningsdele, så lancerer OBH-Gruppens bygningslaboratorie en ny ekspresservice med mulighed for dag-til-dag svar i det meste af landet til skadeservicefirmaer, håndværkere, forsikringsselskaber og boligforeninger i alle større byer.OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører tilbyder nu som de første i markedet afhentning af prøver samme dag som bestilling med mulighed for prøvesvar dagen efter afhængig af prøvetype. Det er en helt ny ekspresløsning, som gør det nemmere og hurtigere at indsende prøver til bygningslaboratoriet.

Under et renoveringsarbejde er tiden et vigtigt parameter. Skadeservicevirksomheder, håndværkere og lignende er meget afhængige af, at arbejdet forløber korrekt efter tidsplanen. Men når der dukker uforudsete ting op, som f.eks. asbest og trænedbrydende svamp, så kan hele tidsplanen skride. Det vil OBH-Gruppen nu hjælpe med at minimere. De tilbyder nemlig nu en unik ekspresservice til deres bygningslaboratorie. Hvis man bestiller en laboratorieundersøgelse inden klokken 10, så bliver prøven typisk hentet på firmaadressen om eftermiddagen, og dagen efter har man mulighed for at få et svar på prøven.

”Vi har længe gerne ville kunne tilbyde en hurtigere service på vores laboratorieundersøgelser, så derfor er vi stolte over, at vi nu kan tilbyde markedets bedste service. Den hurtigere svartid kommer nemlig ikke til at gå ud over kvaliteten af produktet da det eneste tid, der skæres fra er transporttiden”, siger direktør i OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører, Carsten Gregersen.

OBH-Gruppen har sit eget bygningslaboratorie, og det er bygningslaboratoriet, som skal undersøge de indsendte prøver efter de er blevet afhentet. Laboratorielederen ved OBH-Gruppens bygningslaboratorie, Mads Peacock, er glad for den nye ekspresservice.
”Vi gør det nemt for kunden sammen med en større fleksibilitet, når vi kan hente prøverne samme dag ude hos kunden. Vi kan på bygningslaboratoriet undersøge for artsbestemmelse af trænedbrydende svampe, asbest, skimmelsvamp og lignende. Så snart vi har undersøgt prøven kontaktes kunden med det samme og vi kan give besked om resultatet”, siger Mads Peacock.

OBH-Gruppens nye dag-til-dag-løsning lanceres i størstedelen af landet, og det bliver også muligt at kunne booke afhentninger online via webadressen www.obh-gruppen.dk/da/bestil-afhentning-af-prover
Sådan fungerer det:

1. Du ringer eller bestiller online afhentning af en laboratorieprøve inden klokken 10.
2. OBH-Gruppen søger for afhentning af prøven i løbet af eftermiddagen.
3. Dagen efter ankommer prøven på OBH-Gruppens bygningslaboratorie.
4. Senere samme dag tilbydes mulighed for svar på prøven.