Find vej: Forside » Artikler » OBUZI tilbyder nu B2B salg af håndlavede møbler

OBUZI tilbyder nu B2B salg af håndlavede møbler

Lagt på boligven.dk den 23-08-2017 af webmaster


Danske møbelforhandlere og webshops, der sætter pris på håndlavede og fuldstændig unikke møbler, har nu mulighed for et B2B samarbejde med det danske møbelbrand OBUZI. I Danmark har OBUZI ellers kun solgt direkte til private, mens salget i resten af Skandinavien samt i Storbritannien har fundet sted via e-handel og møbelbutikker.Et grundigt websalgs-koncept

Ud over at søge et salgssamarbejde med fysiske butikker i Danmark, har OBUZI også udviklet et grundigt webshop koncept til det danske marked. Alle varer leveres pakket og klar til videreforsendelse indenfor 24 timer, fortæller virksomhedens CEO, Alen Hrustic. ”OBUZI kan tilbyde danske web-butikker en høj grad af forsyningssikkerhed, komplet billedmateriale og effektiv service”.

OBUZI er baseret i Glostrup, hvor man siden 2014 har stået for design og salg af håndlavede møbler, som er fremstillet af massivt træ og andre naturlige råmaterialer som f.eks. jern. Virksomheden har sit eget design-team, og ethvert OBUZI produkt indeholder genbrugsmaterialer, hvilket er med til at give møblerne et unikt særpræg.

Cafe-møbler og spændende vintønder

Omtrent samtidig med, at OBUZI udvider sin danske forretningsmodel, har man også udvidet virksomhedens produktsortiment, blandt andet med en række nye bar- og cafemøbler, fortæller virksomhedens CEO, Alen Hrustic.

”Vi er rigtig glade for dette funky og stemningsfuldt møbelsortiment, som vi producerer efter mål til caféer, barer, vinhandlere og andre professionelle,” siger han. ”En af nyhederne i cafe-sortimentet er allerede blevet en bestseller. Det er vinreolen Rosey, som er fremstillet i et vintønde design.”

Fra urbant design til ’shabby-chic’

Foruden café-kollektionen har OBUZI fem møbelserier til boligen, og hver serie har sit eget særpræg.
Hayfay serien, der også rummer nogle af virksomhedens bedst sælgende produkter, er en urban sammensmeltning af det industrielle og det moderne, mens serien Christiania udtrykker et mere råt samspil mellem genbrugstræ og jern. BlackSea forener massivt naturtræ med et mat jernstel og nogle elegante detaljer, hvor Stuka-stilen er moderne retro, og Village serien byder på landlig ’shabby-chic’ stil.