Find vej: Forside » Artikler » Calum opfører boliger til 500 beboere i Nørresundby

Calum opfører boliger til 500 beboere i Nørresundby

Lagt på boligven.dk den 23-08-2017 af webmaster


Ejendomsudviklingsfirmaet Calum opfører i alt 21.500 m2 på Lindholm Brygge i Nørresundby og skaber dermed yderligere liv i området lige nord for Aalborg.15 år efter at Calum fra Aalborg skabte boligområdet Strandholm i Nørresundby lige ned til vandet, tager ejendomsudviklingsfirmaet igen fat i bydelen.

Frem mod 2020 skaber Calum et nyt boligområde på i alt 21.500 m2 bestående af både rækkehuse og lejligheder.

Området kommer til at huse omkring 500 nye beboere, som ifølge Calum får mulighed for at nyde udsigten ud over vandet samtidig med, at de får meget kort cykleafstand ind til Aalborg.

Sol, natur og tæt på centrum
”Lindholm Brygge er et super attraktivt område, fordi vi både kommer til at tilbyde beboerne ro, natur samt nærhed til byen. Boligerne ligger på solsiden ned til fjorden med masser af grønne områder. Med åbningen af Kulturbroen i år kan folk på Lindholm Brygge nu cykle ind til Aalborg på kun ti minutter. Samlet set opfører vi 54 rækkehuse på tilsammen 5.500 m2, hvoraf de 21 allerede står færdige. Hertil kommer seks lejlighedskomplekser, der består af 120 lejligheder på omkring 100 m2 hver og 12.000 m2 lagt sammen. Sidste del af projektet bliver 40 lejligheder på i alt 4.000 m2. Det er et projekt, som rummer rigtig spændende muligheder for folk i Aalborg og omegn,” siger Jakob Axel Nielsen, direktør hos Calum.

Opførslen af de nye boliger på Lindholm Brygge sker i kølvandet på de stigende boligpriser i både Aalborg og Nørresundby.

Småbørnsfamilier søger nye rækkehuse
Ifølge Calum får det stadig flere, især småbørnsfamilier og seniorer, fra oplandet samt fra Aalborg til at søge nye græsgange for at finde en kvalitetsbolig, der ikke sparker bunden ud af boligøkonomien. Det skaber hos Calum en forventning om efterspørgsel på de kommende lejeboliger i området.

”Bl.a. fra vores 15 opførte etplansrækkehuse i Lindholm Vænge ved Thistedvej ved vi, at der i øjeblikket er en markant efterspørgsel på lyse, funktionelle rækkehuse blandt unge familier med små børn og seniorerne. Det er en målgruppe, som vi gerne vil give nogle andre og bedre muligheder på boligmarkedet. Det gør vi f.eks. med de nye rækkehuse på Lindholm Brygge, som opfylder deres ønsker og behov til en bolig,” uddyber Jakob Axel Nielsen.

De sidste boliger på Lindholm Brygge ventes opført omkring midten af 2020. Den samlede købssum for hele området bliver på omkring 450 mio. kr.

Billedtekst:
Voksende boligpriser betyder, at stadig flere, især småbørnsfamilier og seniorer, fra oplandet samt fra Aalborg søger nye græsgange for at finde en kvalitetsbolig, der ikke sparker bunden ud af boligøkonomien.