Find vej: Forside » Artikler » Verdensnyhed i Danmark; Eksklusive tapeter fra Versace

Verdensnyhed i Danmark; Eksklusive tapeter fra Versace

Lagt på boligven.dk den 16-03-2013 af webmaster

Modehuset Versace lancerer for første gang en eksklusiv kollektion af tapeter, der fører den glamourøse stil fra modekollektionerne videre til boligen.

Barokke blomster, klassiske mønstre og stilrene striber nu kan du indrette dit hjem med de glamourøse motiver og farver, der kendetegner det italienske modehus Versace.

Danske Juvita lancerer den helt nye og allerførste tapetkollektion nogensinde fra Versace. Kollektionen består af 69 tapeter og 11 border med farver, motiver og mønstre, hentet fra modehusets haute couture-kollektioner og barokke tekstiler, der de sidste fem årtier har haft stjernestatus i modeverdenen.

Vi var ikke et øjeblik i tvivl om, at vi ville få Versace-tapeterne til Danmark. Du fornemmer tydeligt, at det her er ren luksus til væggene både mønstre og farver er overdådige, og kvaliteten af tapeterne er i top og helt i tråd med den eksklusive stil, som Versace er kendt for, fortæller Christian Boye, direktør for tapetfirmaet Juvita.

Versace har aldrig tidligere lavet tapeter og har brugt modehusets egne designere sammen med en af Europas dygtigste tapetproducenter til at udvikle kollektionen, hvor modehusets karakteristiske stil bliver holdt hele vejen igennem. Tapeterne spænder over klassisk og grafisk sort-hvid, feminine creme-farver og formfuldendte blomster til de klassiske italienske barokmønstre i guld og kongeblå.

Jeg tror, at danskerne især vil se det smukke i de mere enkle motiver af kollektionen, så som barok-blomsterne og striberne, der kan definere stilen i f.eks. entréen, soveværelset, stuen, udestuen eller hvor, man kan forestille sig det, siger Christian Boye.

Versace tapet-kollektionen indeholder 69 tapeter og 11 border, udført med vinyl overflade og non woven baggrund. Vejl. udsalgspris for en rulle á 10 m, b 70 cm, 1000 kr., tapetbord, 5 m, 600 kr.

Kollektionen lanceres ultimo marts 2013 hos udvalgte forhandlere i Danmark, heriblandt Sadolin Farveland. Se mere på Juvita.dk.

Fakta: Modehuset Versace blev grundlagt af Gianni Versace i modebyen Milano i 1978. Siden er modehuset blevet en verdensomspændende designvirksomhed og har de senere år også bevæget sig ind i interiør-branchen med møbler og hotelindretninger. Se mere på Versace.com

For yderligere info og evt. udlån af tapeter til foto, kontakt venligst Christian Boye på 55 56 12 12. Højtopløselige billeder kan downloades via linket: ftp://mail.svendsen-data.dk/Versace-presse/, usernavn: wallpaper og password: download.